Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V úterý odpoledne odletělo deset finalistek dvanáctého ročníku soutěže Česká Miss na dvoutýdenní soustředění do Thajska. Skupinku krásek doprovází pochopitelně patronka soutěže Iva Kubelková (46).

Jelikož je Super.cz také součástí výpravy, tak jsme byli svědky toho, jak to moderátorce sluší i po téměř patnácti hodinách letu. Není se čemu divit. Iva má cesty do jihovýchodní Asie už dobře natrénované. Moderátorka navštívila s celou rodinou malajský ostrov Langkawi a thajský ostrov Koh Lipe loni na jaře, následně tam na konci loňského roku odjela jen se svým partnerem a po soustředění v únoru se sem podívá znovu opět v kompletní rodinné sestavě. „Vlastně se vracíme na stejné místo a do stejného hotelu. Dostali jsme od našeho kamaráda, který má toto místo procestované křížem krážem, doporučení na skvělé ubytování. Nemáme důvod to měnit," říká sexy bruneta.

Tentokrát nechala Iva doma obě dvě dcery i partnera. „Holky se mnou nejedou, soustředění je čistě pracovní záležitost, dcery by mě ani doprovázet nemohly, neměla bych na ně čas. Jedeme tam proto, abychom odvedli co nejlepší práci,” vysvětluje Kubelková, kterou čeká s finalistkami v Thajsku náročný program. „Budou to náročné dva týdny, těším se, jak se dívky během pobytu projeví.”

O dcery Kubelková nemá strach. „Starší je jedenáct a mladší je šest, takže to bez problémů zvládnou. Doma se o ně postará partner a babička, takže jsem klidná,” říká Iva Kubelková.

Související témata:
Jiří Jirásek

Reklama

Další články

Načítám