Hlavní obsah
Článek

Na udílení Zlatých glóbů to zpěvačce výjimečně slušelo, ale když se o pár dní později Lady Gaga (38) procházela po pláži, zase až taková paráda to nebyla. Přestože své tělo zahalila do jednodílných plavek a propínacího svetru až po kotníky, bylo zřejmé, že do sexbomby má hodně daleko.

Popové hvězdy jako Rihanna či Beyoncé se vystavují v sexy bikinách, ale Lady Gaga se s nimi nemůže srovnávat. V seriálu American Horror Story: Hotel, který jí překvapivě zajistil Zlatý glóbus, se sice ochotně svlékala, ale v Malibu to s odhalováním nepřeháněla.

Lady Gaga si vyšla na procházku po pláži se svým snoubencem Taylorem Kinneym, kde spíše než popovou rebelku, která se ráda vystavovala v odvážných kostýmech, připomínala zpěvačku, jež už má nejlepší léta za sebou. Její povolené křivky nezamaskovaly usedlé plavky ani pletený svetr, jímž chtěla skrýt nedokonalosti.

Na červeném koberci Lady Gaga zazářila v černých šatech s vycpanými boky, jimiž si zúžila pas, ale v civilu příliš neoslní. Miss bikiny z ní určitě nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám