Hlavní obsah
Článek

Nejmenší moderátorkou relace o počasí, rosničkou chcete-li, je nejspíš Kateřina Němcová z Novy. Na obrazovce to tak možná úplně nevypadá, ale tato blondýnka měří pouhých 157 centimetrů.

Mít drobnou a křehkou postavu je přání mnoha žen, Kateřině byla dána do vínku. Ani ona si na ni nestěžuje, zároveň ale přiznává, že to má své mouchy. „Je se mnou trošku práce, kameramani musí kameru stáhnout až dolů, holky oblečení na mně musí všelijak špendlit, a nakupují v dětském,“ řekla v show Na baru s tím, že i ona sama sem tam nakoupí v dětském oddělení, a občas i boty. „A docela se na tom ušetří,“ smála se.

A přestože je to krásná žena, která by při vyšším vzrůstu měla velké šance v modelingu, ani z tohoto hlediska ji jejích 157 cm netrápí. „Když mi bylo tak 16 let, tak byly nějaké myšlenky, že bych třeba i ráda, ale holt to nešlo, 157centimetrovýho člověka tam nechtěli. Ale teď jsem ráda, protože kdybych byla vyšší, tak bych se třeba tou cestou vydala a bylo by to špatně, protože si myslím, že mi je asi dáno dělat tuto práci (moderování), takže jsem za to ráda, že ji dělám,“ popovídala Kateřina.

Vedle moderování v televizi a rádiu se věnuje také moderování různých společenských akcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám