Hlavní obsah
Článek

Závěr loňského roku a vstup do toho letošního byl pro moderátorku Snídaně s Novou a Prásku Gabrielu Partyšovou (45) ve znamení romantiky. V polovině prosince totiž se svými nejbližšími frnkla do Karibiku a Vánoce i silvestra trávila v romantických zákoutích malebných ostrovů.

„Byl to nezapomenutelný zážitek. Za měsíc jsme obepluli celkem 12 ostrovů a urazili něco přes 350 mil. Nejdříve jsme tam byli s Danielem a Kristianem. Brzy ale přiletěly i Danovy děti,“ svěřila Super.cz moderátorka.

„Startovali jsme na ostrově Guadeloupe. Když jsme vyplouvali na širé moře, tak pod námi skákali a plavali delfíni. Na ten okamžik nikdy nezapomenu. Taky jsme navštívili ostrov Dominika, kde se točila část Pirátů z Karibiku a dodnes jsou tam některé z reálií. Vánoční svátky jsme trávili na Martiniku,“ vypráví nadšeně Gabriela.

Ta se do Čech vrátila v neděli a hned naskočila do pracovního procesu. Před nadcházejícími pracovními závazky si ale stihla odpočinout i nachytat bronz do společenských rób. „Blíží se plesová sezona a mám před sebou spoustu práce. Už teď se těším například na Česko Slovenský ples, který se bude konat 13. února v Obecním domě za účasti Mira Žbirky, Marie Rottrové a dalších hvězd,“ dodala Partyšová, kterou v Prásku můžete vidět už zítra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám