Hlavní obsah
Článek

Kráska z Jihoafrické republiky, zpěvačka Victoria, má dokonalé tělo, ke kterému si pomohla i plastickou operací prsou. Na operaci byla po porodu prvního dítěte, syna Davida, a ze svých vnad je stále nadšená.

"Přiznám se, že jsem se bála při druhém těhotenství, co to s mými ňadry udělá, ale zcela zbytečně. Naopak mi přijde, že jsou ještě mnohem lepší než před druhým porodem. Vypadají víc přirozeně," řekla Super.cz Victoria, která vyrazila na třetí výročí masážního salónu, který vlastní její kamarádka, moderátorka Aneta Christovová, a její přítel, masér a fyzioterapeut Prince, který pochází z Mauricia.

"Moc času u dětí nemám, ale tak jednou za měsíc se snažím vyrazit do sauny nebo na masáž. Budu si muset najít víc času, protože jak jsem začala sportovat, začala mě bolet záda. Udělat si na sebe čas je hodně důležité, to doporučuji všem maminkám. Vím, jak je to těžké. Jsem máma, manželka, ale také žena a budu se vždy snažit o sebe pečovat," dodala Victoria, která je maminkou šestiletého syna Davida a dvouleté Ananabelle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám