Hlavní obsah
Článek

Leden je měsíc ve znamení slev, to platí i u Bezvasport.cz. Právě odstartoval výprodej, kde se můžete těšit na slevy až 80 %. Udělejte si radost i po Vánocích značkovým oblečením z široké nabídky. Vše jsme zlevnili a navíc pro vás platí doprava zdarma již nad 300 Kč. Na své si přijdou muži i ženy. Pokud nevěříte, neváhejte se přesvědčit. Zimní kolekce právě teď se slevou až 80 %. Zimní bundy, mikiny, svetry a další za novoroční ceny.

Pánské svetry s novoroční slevou až 70 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Alespoň jeden svetr by měl mít v šatníku každý muž. Hodí se na společenské příležitosti, do práce, ale i pro běžné nošení. Nepůsobí tak sportovním dojmem jako mikina a příjemně se nosí. Na Bezvasport.cz naleznete pánské svetry již od 229 Kč. Vybírat můžete z nejrůznějších barevných kombinací a také vzorů. Líbí se vám proužky, kostky nebo jen jednoduché modely svetrů? U nás si přijdou na své muži s různými styly oblékání. Pánské svetry jsou vkusné a elegantní. Svetry se hodí do každého ročního období a vždy se v nich budete cítit příjemně.

Dámské fleece mikiny hebké na dotek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fleece je velice příjemný materiál, který úžasně zahřeje. Právě proto si ženy velice oblíbily fleecové mikiny. Obzvláště v chladném období je tento kousek oblečení k nezaplacení. Hodí se jako druhá nebo třetí vrstva. Fleece je materiál vhodný do každého počasí. Jeho předností je teplo a pohodlí. Dámské fleece mikiny na jsou ušity tak, aby lichotily ženským tvarům a zároveň je chránily proti prochladnutí. Využijte dopravy zdarma a slev, o kterých se vám nesnilo.

Stylové dámské zimní kabáty s výraznou slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy, nosíte raději spíše oblečení, které je elegantní? Neváhejte a pořiďte si nový dámský kabát, který dokonale zvýrazní vaše ženské křivky. I v zimě přece můžete vypadat přitažlivě! Dámské kabáty patří mezi kousky, které by ve vašem šatníku zaručeně neměly chybět! Na Bezvasport.cz naleznete více než 102 různých modelů od známých značek nyní s velmi výraznou slevou. Těšit se můžete na širokou škálu barev, střihů i velikostí. Neváhejte a využijte slev až 80 % a dopravy zdarma při nákupu nad 300 Kč!

Designové pánské zimní bundy vám zajistí komfort!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánové, sháníte nyní funkční a zároveň stylovou pánskou zimní bundu? Z široké nabídky na Bezvasport.cz si zaručeně vyberete vhodnou zimní bundu na hory i na běžné nošení. Zajistěte si komfort v období zimních měsíců. Při výběru se soustřeďte především na funkční materiál a střih. Těšit se můžete na ty nejnovější modely z aktuálních kolekcí známých značek, jako je např. Nordblanc, Hannah, Kilpi, Alpine Pro a další. Nová zimní bunda může být vaše již od 599 Kč. V nabídce je pro vás připraveno více než 320 různých modelů. Vybírat si můžete z různých barev a velikostí.

Pánské polokošile ideální pro každou příležitost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi vypadáte dobře a upraveně za každé situace? Pokud ano, jsou pro vás polokošile naprosto ideálním řešením. Vybírat si můžete z různých barevných provedení a velikostí. Polokošile pro muže jsou už dlouhou dobu módním hitem, který jen tak nezmizí. Muži v košilích a polokošilích působí opravdu velmi přitažlivě. Výhodou polokošilí je jejich krátký rukáv. Polokošile tedy můžete obléknout každý den za jakékoliv příležitosti. Hodí se na sport i jiné příležitosti, jejich využití je opravdu velmi rozmanité. Vyberte si přesně podle vašeho vkusu, na Bezvasport.cz zaručeně objevíte ten správný kousek, který ve vaší sbírce vkusného oblečení chybí.

Další články

Načítám