Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nabídce jedné americké realitní kanceláře se před nedávnem objevila nemovitost, která vyvolala velké pozdvižení. Šlo o apartmán zesnulé Bobbi Kristiny Brown, která se zde utopila ve vaně. Přesněji řečeno zůstala v bezvědomí v péči nemocnice a svých blízkých ještě šest měsíců, než koncem loňského července odešla do nebe za svou matkou Whitney Houston. Podle aktuálních informací se pro nemovitost podařilo najít kupce.

240metrový apartmán, v němž Bobbi žila se svým partnerem Nickem Gordonem, se nachází v obytném domě místní prominentní komunity ve Fulton County v Atlantě u řeky Chattahoochee. Prodával se za cenu 469 tisíc dolarů (11,6 miliónu korun), a jelikož se v nabídce dlouho neohřál, je velmi pravděpodobné, že zájemce zaplatil celou sumu.

Nový majitel koupí získal zároveň možnost využívat bazén, tenisový kurt, park či prostor k venčení psů, které jsou součástí bytového komplexu postaveného v roce 2007 v evropském stylu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám