Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak tohle je věc, kterou ještě český šoubyznys nezažil a bude z toho velké haló! Moderátor Leoš Mareš (47) se rozhodl podat žalobu na jeden mediální dům, který uveřejnil skutečně nechutnou zprávu o tom, že jeho malí synové mají homosexuální sklony.

„To, že něco takového napsali o mých dětech, je opravdu neskutečný humus. Už probíhají právní kroky. Sice se chtějí domluvit, ale tohle je totálně za hranicí. To si nemohou dovolit,“ řekl Super.cz naštvaný Leoš s tím, že synátoři kvůli tomu čelí útokům.

V článku, který z internetu již zmizel, byly popisovány jeho statusy ze sociálních sítí. V jednom z nich se měl Mareš chlubit tím, že pětiletý Matěj pije kořalku, v druhém pak bylo to, jaké měl jeho devítiletý bratr Jakub sexuální narážky na jeho řidiče. Fanoušci moderátora pochopili, že jde o legraci, novináři ale do titulku článku dali vážně míněnou větu, že Marešovi synové mají homosexuální sklony, čímž překročili veškeré meze trpělivosti Leoše.

„Cože, tohle o klucích někdo napsal? Vůbec nechápu, proč to udělali, ale nic o tom nevím,“ byla zprávou zaskočena matka dětí Monika Marešová.

Podle odborníků může žádat opravdu vysoké odškodné. Takový útok na malé děti tu ještě nebyl. „Jde o velký zásah do soukromí chlapců, nebál bych se žádat i přes milión korun,“ řekl nám právník, který si nepřál být jmenován.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám