Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější iluzionista světa David Copperfield (54) opět dokázal všechny oklamat. Nyní mu ale nejspíš pořádně naletěla především atraktivní česká modelka Mária Petličková (28), s níž měl Copperfield dvě děti a plánovali sňatek. Jenže nyní vyšlo najevo, že David je otcem dcerky Sky, kterou mu porodila úplně jiná žena.

Otcovství dokázal Copperfield utajit pořádně dlouho, malá Sky totiž přišla na svět již začátkem minulého roku a její matkou je francouzská modelka Chloe Gosselin (26). S tou se začal mág objevovat na veřejnosti až v tomto roce. Chloe je v současnosti vnímána jako jeho přítelkyně, společně žijí převážně na Bahamách.

Že spolu mají dítě se však nevědělo. Vše se provalilo až v okamžiku, kdy byla dvojice spolu s dcerkou spatřena na letišti, když cestovali na trase New York - Bahamy - Las Vegas. Poznali se údajně více než dva roky zpátky díky společnému známému.

Ale co krásná Češka Marie? Jak sama před dvěma lety uvedla v rozhovoru pro Novinky.cz, vztah se slavným mágem dlouho tajili. Po narození syna Dylana, jehož měla právě s Copperfieldem, se rozvedla se svým tehdejším manželem Janem Fulínem. Na dvě děti, téměř pětiletého Dylana a tříletou Audrey, tak nyní nejspíš zůstala sama.

Reklama

Další články

Načítám