Hlavní obsah
Článek

Páreček, jemuž málokdo předpovídal dlouhé trvání, to spolu opravdu myslí vážně. Bývalá modelka Jerry Hall (59) a vlivný miliardář Rupert Murdoch (84) oznámili své zasnoubení.

Vzájemnou láskou si partneři, jež od sebe dělí čtvrt století, musí být opravdu velmi jistí, protože se poznali teprve loni v říjnu. Mediální magnát nejspíš dobře ví, že má podstatnou část života za sebou, a s žádostí o ruku tak příliš neotálel. Oznámení vyšlo v deníku The Times, který je součástí Murdochova mediálního impéria.

„Pan Murdoch, otec Prudence, Elizabeth, Lachlana, Jamese, Grace a Chloe, a paní Jerry Hall, matka Elizabeth, Jamese, Georgie a Gabriela, s potěšením oznamují své zasnoubení,“ zněla zpráva, v níž bylo zahrnuto bohaté potomstvo páru, který spolu zamilovaně pózoval na udílení Zlatých glóbů.

V případě Murdocha, jehož jmění se odhaduje na 11 miliard dolarů, jde o čtvrtou svatbu. Jerry se sice v roce 1990 provdala za frontmana kapely Rolling Stones Micka Jaggera, s nímž má čtyři potomky, ale obřad na Bali nebyl nikdy uznán britskými úřady, takže v roce 1999 místo rozvodu postačilo formální anulování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám