Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Moira, specializovaný výrobce funkčních textilií, vám nabízí několik typů oblečení pro sport v zimě i odpočinek v teple domova.

Naše funkční prádlo je základ, odvede přebytečnou vlhkost a udržuje konstantní teplotu těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

X-compact je bezešvé prádlo - první vrstva ošacení. Vlna Merino s příměsí elastanu skvěle kopíruje postavu a má při dokonalém odvodu vlhkosti vyšší míru tepelné izolace. Je možné kombinovat s dalšími vrstvami řady Merino Moira. Je určeno pro sport i běžné denní nošení.

Prádlo v dámských fazonách je určeno pro sport i běžné denní nošení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mikro materiál Moira s příměsí elastanu v mírně přiléhavých fazonách přináší skutečné pohodlí a komfort. Bezešvé prádlo v klasické barevnosti lze použít opravdu všude, pro sport i běžné denní nošení.

Vlna Merino v kombinaci s vlákny Moira má skvělé vlastnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sport obecně přináší relax, zábavu a radost z pohybu. Lehká vlněná trika v kombinaci s vlákny Moira takové zadání ve funkčním oblečení beze zbytku naplní. Vlákna Moiry jsou zapletena na rubní straně textilie, přiléhají k pokožce a umí vyváženě regulovat míru vlhkosti a tepla. Vlněná vlákna tvoří líc a zvyšují termoizolaci. Naši vlnu ošetřujeme ověřenou technologií proti plstnatění. Rozmanité dezény v několika barevných variantách jsou v dámských i pánských střihových fazonách.

Tradičním vláknem je od nepaměti vlna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Propojením Merina s vlákny Moira vzniká pletenina s vysokou termoizolací, prodyšností, rychlým odvodem potu a hlavně neškrábe a nekouše. Řada Merino Moira s vyšší gramáží pleteniny obsahuje rozmanité střihové fazony v dámském i pánském provedení pro sportovní aktivity i běžné denní nošení.

Merino vlna v kombinaci s vysoce technizovanými vlákny Moira je vhodná i pro děti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z materiálů ověřených v náročných klimatických podmínkách je zhotovena dětská kolekce Merino Moira. Všechny vyráběné fazony se vyznačují pohodlným střihem, který nebrání v pohybu. Tradiční vlna v kombinaci s vlákny Moira nabízí nebývalý komfort.

Další články

Načítám