Hlavní obsah
Článek

Už samotná nominace zpěvačky Lady Gaga (38) na Zlaté glóby všechny překvapila. O to bizarnější musel být pro mnohé moment, kdy její jméno během vyhlašování skutečně zaznělo. O zpěvaččině fušování do herectví si zřejmě plno kolegů z oboru myslí své, ale kdo tentokrát neudržel úplné dekorum? Leonardo DiCaprio (49)!

Jeho reakce na oznámení zpěvačky jako čerstvé držitelky Zlatého glóbu za nejlepší ženský herecký výkon v televizní sérii za ztvárnění upíří komtesy v seriálu American Horror Story: Hotel se stala hitem internetu a jasně ukazuje, že Leo zřejmě nebude jejím velkým fandou.

V záznamu ze slavnostního udílení konajícího se v losangeleském Beverly Hilton Hotelu je patrné, že už samotné vyslechnutí zpěvaččina jména DiCapria pobavilo. Zřejmě ale netuší, že v ten moment okolo něj samotná oceněná prochází a dokonce do něj i vrazí. Leo si posléze neodpustí podívat se na její pozadí v netypicky střižených šatech a za jejími zády ještě utrousit pobavený obličej...

Ani DiCaprio ovšem neodešel s prázdnou, získal Zlatý glóbus za drama Revenant Zmrtvýchvstání a má tak skvěle nakročeno konečně dosáhnout i na Oscara. Herec ale z minulosti dobře ví, že i když má být glóbus předzvěstí Oscara, jemu stejným způsobem už dvakrát unikl. V minulosti jej získal za filmy Letec a Vlk z Wall Street, ale na svého prvního Oscara stále čeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám