Hlavní obsah
Článek

„Mami, asi mám zase teplotu a nějakou vyrážku.“ Silná únava, náhlé alergie, věčné pokašlávání. V takovém případě je běžné ulehnout s únavou a zvýšenou teplotou do postele a připsat příznaky běžné nadcházející nemoci. Většina se tak léčí ani neví na co. Pokud všechno řešíme antibiotiky opakovaně 5 let, příčinu nezjistíme nikdy. Bohužel se tak většina z nás plíživě připravuje o své zdraví.

Imunita a energie na nule. Přemnožení parazité nás vysávají až na hranici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parazity máme v sobě naprosto všichni, to je známý fakt. Jde o jejich opakované přemnožení 2× ročně, které se projevuje alergiemi, bolestmi či výraznější únavností. Ne tou běžnou, co máme všichni, ale takovou, kdy se ráno probouzíme jako zpráskaný pes, odpoledne po obědě div neusneme, nic nás nebaví. Musíme si dát šlofíka, který nám však valně nepomůže. Navíc opět pokašláváme, není nám celkově dobře, další 2 – 3 měsíce nemáme žádnou náladu, nic se nám nechce, nic nás nebaví. Pak se dcerce objeví alergie, které nikdy před tím neměla. Synkovi se vyhodí ekzém. V mozku vám proletí otázka: "Proboha, jak k tomu jsme zase přišli?“ Předkové se odčervovali pravidelně a mělo to svůj zásadní smysl.

Nová antibiotika? Vyhraná bitva jen prodlužuje dlouhodobou válku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paraziti vegetují v těle hostitele tak, že mu vysávají zásoby energie nabrané spánkem a příjmem potravy. Tímto je hostitel, tedy člověk, více náchylný k chorobám, jelikož zároveň s energií klesá obranyschopnost. Parazité existují na naší planetě odnepaměti a pamatují i dinosaury. Čerpají tak z bohatých zkušeností přežívání ve všech možných i nemožných podmínkách. Proto je normální člověk zaměňuje za příznaky běžných nemocí a celostně to neřeší. Bohužel. Odnepaměti naši předkové vždy používali dostupné odčervovací prostředky. Nejenom delší půst, ale také extrakty z ořešáku, kurkumin a různá koření. Na rozdíl od nich máme v lékárnách konečně k dispozici přírodní doplňky stravy řady Wurm-Ex.

Rychlá diagnostika není možná. Problém řeší prevence a obranyschopnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákaza většinou trvá roky. Některé larvy přežívají v prostoru až 3 roky a normální člověk většinou nic netuší. V Evropě, která se potýká s přemnoženými parazity u 4 lidí z pěti, pak riziko těžkých komplikací u běžných obyvatel měst stále stoupá. Válečné konflikty vedou ke kolapsům zdravotnictví včetně očkování. Lékařskou dokumentaci s sebou nikdo nenosí. Pacienti se na drahá vyšetření běžně neposílají. Na larvy v plicích či v játrech se většinou přichází náhodným vyšetřením, či když tyto orgány postupně selhávají. Mohou způsobit smrt. Jakákoliv dlouhodobá bolest a únava signalizuje, že něco není v pořádku. Larvy červů běžně migrují skrz všechny orgány do mozku, do plic či do oční bulvy.

Nakažených přibývá, lidé žádají vyšetření

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V ČR je denně náhodně diagnostikováno několik nakažení člověka škrkavkou psí. Toxoplasmou od koček onemocní až 80 % obyvatel Německa. „Lidé by měli více myslet na to, s kým se mazlí, a s kým se mazlí potom. A nejde pouze o domácí mazlíčky,“ uvádí Petr Pěnkava z vývojového centra přírodních doplňků řady Wurm-Ex (Wurm = Červ). Wurm-Ex je dnes jediným klinicky testovaným doplňkem stravy proti externím agentům na českém trhu. Problémem Evropy nejsou pouze čím dál častější hotely „Pets Friendly“, ale také přehnaný kontakt s domácími mazlíčky. Nejen toxoplasma se přenáší především kontaktem ústy, např. tuberkulóza se u nás začíná objevovat i u očkovaných osob. WHO na problémy opakovaně upozorňuje.

Nepropásněte testovací balení a maximalizujte obranyschopnost celé své rodiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Larvy se přenášejí nejen kontaktem s jinými lidmi, s mazlíčky a chovnými zvířaty, ale jsou také na kořenové zelenině atd. Přemnožení parazité stojí za mnoha vleklými zdravotními problémy. Především za vleklou únavou, bolestmi a alergiemi. V lékárnách a u veterinářů je nyní k dostání volně prodejný přírodní přípravek Wurm-Ex, který využívá huminových kyselin, které veterináři k odčervení používají už léta. Při zadání slova AKCE lze do 15. 1. přípravek získat v akci na wurm-ex.cz. Rodinné balení s voděodolným bluetooth reproduktorem do sprchy či k vodě je pouze v omezeném množství. „Wurm-Ex se užívá pouze 10 dnů, avšak způsobuje nekontrolovatelný úbytek váhy,“ varuje antiparazitikum.cz.

Další články

Načítám