Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) včera za velmi dramatických okolností opustila Nemocnici pod Petřínem, kde se vzpamatovávala ze svého pátečního kolapsu. Ačkoliv jí lékaři radili, aby zůstala v jejich péči, tak podepsala revers a zmizela.

„Cítila jsem se tam jako ve vězení. Můj zdravotní stav nebyl tak špatný, abych tam musela být,“ vzkázala zpěvačka deníku Blesk. Ta se v současné době skrývá na utajovaném místě, odkud občas komunikuje.

„Nemohu odpovědět všem, co mi píšou a volají. Pochopte to. Rozhodně jsem se nepokusila o sebevraždu, jak se psalo. Do svědomí si musí sáhnout člověk, který tuto informaci vypustil ven,“ zaútočila Bartošová na chůvu, která jí našla zhroucenou v koupelně její domu v Uhříněvsi a přivolala pomoc s tím, že se nejspíše Iveta pokusila o sebevraždu.

Trochu jasno do celého příběhu vnesl před několika minutami na svém facebookovém profilu Martucci. "Omlouvám se všem novinářům, že jsme jim trochu lhali. Musel jsem udělat trochu zmatek, aby Iveta mohla v klidu odjet. Zatímco mě paparazzi hledali na letišti, my vyrazili po dálnici. Nikdy bych na Ivetu nekašlal, to se nikdy nestane," napsal na Facebook italský zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám