Hlavní obsah
Článek

I když proběhne až první únorovou sobotu, známé krásky, které se chystají na Ples v Opeře, už teď řeší, jak se na událost, která je prezentována jako nejnoblesnější v sezóně, obléknout. Mezi nimi je bývalá Česká Miss Renata Langmannová (37).

Ta se objevila v exkluzivním Fashion Opera Boudoir, kde si lze vypůjčit či zakoupit společenské šaty odpovídající přísnému dress codu této události. V pečlivém výběru, který si vzal na starost stylista Filip Vaněk (46), je tvorba domácích návrhářů, jako jsou Beata Rajská (61), Lukáš Lindner či Michael Kováčik, ale i světových značek jako Escada, Tom Ford nebo 2nd Skin.

Renata si vyzkoušela celkem odvážný outfit odhalující dekolt. "Tyhle šaty si ale nevezmu, je to jen na ukázku, co se do Opery hodí a co ne. Moje šaty mi ušije Lukáš Lindner, až se vrátí ze svých cest po světě," vysvětlila Renata a společně jsme zavzpomínali na model, který tam loni předvedla cvičitelka Hanka Kynychová (56), která odhalila víc, než se hodilo.

"Tak v takových bych opravdu nešla. Myslím, že základní pravidla by se měla striktně dodržovat. Šaty by měly být dlouhé, letošní téma plesu je britská monarchie. Žena by měla vypadat jako princezna, noblesně, jako dáma. Nemělo by to být úplně vyzývavé a provokativní, aby to strhávalo pozornost. Prostory Státní opery jsou tak honosné, že by se podle toho mělo oblečení volit," řekla nám Renata. Zároveň připustila, že třeba dekolt u jejích šatů je už na hraně.

Reklama

Další články

Načítám