Hlavní obsah
Článek

Už loni si o tom šuškali vrabci na střeše, ale až teď se zahraničním médiím podařilo získat důkaz. Zpěvačka Nicole Scherzinger (45) skutečně tvoří pár s o třináct let mladším bulharským profesionálním tenistou Grigorem Dimitrovem. V Austrálii je načapali při polibku.

Nicole se právě vrátila z Austrálie, kde se svým milencem, jenž je ještě o sedm let mladší než její bývalý přítel Lewis Hamilton, strávila několik dní. Právě z jedné jejich procházky pocházejí i společné snímky, na nichž tenista bývalou členku kapely Pussycat Dolls drží okolo krku a líbá ji. O jejich románku se přitom poprvé začalo mluvit už loni v červenci, krátce poté, co se Dimitrov po dvou letech rozešel s ruskou tenistkou Mariou Šarapovovou.

Scherzinger se ve středu byla podívat i na Grigorův zápas. A pohledný 191 centimetrů vysoký tenista se předvedl v nejlepším světle, s parťákem Keiem Nishikorim porazili při čtyřhře ve třech setech protivníky Pierra-Huguese Herberta a Nicholase Mahuta a postoupili do dalšího kola turnaje Brisbane International. Štěstí jej ale opustilo, jen co jeho krásná polovička odjela zpátky do USA. V pátek podlehl ve dvouhře Švýcarovi Rogeru Federerovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám