Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už jsme informovali, Česká Vicemiss 2006 Barbora Vida Kolářová čeká miminko. Když jsme o těhotenství mluvili poprvé, bříško jí nebylo skoro vidět. V 6. měsíci už ho má ale docela velké. Cítí se ale skvěle, jen bývá víc unavená.

Bára se ještě dokonce chystá na Ples v Opeře. "Snad na začátku února budu ještě nějak k světu vypadat, ale šaty si nechám došívat radši na poslední chvíli, protože mezi 6. a 7. měsícem se bříško zvětšuje docela rychle. Tak abych pak nemusela jít nahá," smála se.

Kolik přibrala, prý přesně neví. "Pořád ale dopnu džíny, ovšem nosila jsem a nosím bokovky. Bylo mi špatně jen lehce na začátku těhotenství. Jen pociťuju víc únavu. Tak uvidím, jak dlouho budu ještě pracovat, než zůstanu doma," svěřila.

Pohlaví miminka si s manželem nechali říct k Vánocům. "Byl to nejhezčí dárek, protože se ukázala holčička, kterou jsme strašně chtěli. Tak trochu jsem si to myslela už od začátku, tak jsem ráda, že se to potvrdilo," dodala s tím, že předvybrané mají i jméno, ale jistí si zatím stoprocentně nejsou.

Reklama

Další články

Načítám