Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (50) je pořádný slovenský macho a je pyšný na svoje úspěchy u žen. Občas se mu ale stane, že se kromě zbožnujících fanynek objeví i dáma, která ho pořádně zpraží, co se jeho vzhledu týče. Ale to, že muž nemusí být jen prvoplánovaný krasavec, aby ho žena celý život milovala, dokazuje třeba Joffrey de Peyrac, jehož Marian ztvární v muzikálu Angelika.

V internetové diskuzi dokonce jedna Mariana nazvala uslintaným plešounem. "Paní musí být asi obrovská modelka, když tohle píše. A chtěl bych jí vzkázat, že plešatý už nejsem, protože jsem si nechal dvakrát nastřelit vlasy, a slintám, jedině když vidím svůdnou ženu. Ale já jsem se sebou spokojený," míní Marian.

Za krasavec samozřejmě jako Peyrac nebude, bude na jevišti kulhat a tvář mu bude zdobit jizva. Na maskování, a to mnohem výraznější, je ovšem zvyklý z muzikálu Fantom opery, v němž ztvárňuje titulní roli. "Na Fantomovi to trvá podstatně déle, ale už jsme se dostali z pětačtyřiceti minut na patnáct. A tady ta jizva je proti tomu v pohodě, stačí maximálně deset minut," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám