Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to není úplně džentlmenské. Svoji kolegyni z muzikálu Fantom opery Michaelu Gemrotovou (38) zpěvák Marian Vojtko (51) zkritizoval, že jí po svátcích narostl zadek. Dokonce se jí zeptal, proč s sebou tahá vzadu ten kufr.

"Pravda je, že jsem trošku přibrala. Ale myslím si, že svátky jsou od toho, aby si je člověk užil a dobře se najedl, protože v pracovním stresu občas i jíst zapomene. Ale nestěžuju si, já jsem spokojená," tvrdila nám.

My ovšem na Facebooku zahlédli fotky, jak se s kolegyní z muzikálu Angelika, který nyní zkouší, Kamilou Nývltovou (34) trápí v posilovně. "To ano, ale cvičím, abych obecně posílila fyzičku. A jestli tím i zhubnu, tak to bude bonus navíc," míní.

Pravdou je, že Míša je velmi drobná a každé kilo navíc je na ní vidět. "Je to strašná nevýhoda. Když měřím jen maličko přes 160 centimetrů, tak na mně dvě kila vypadají jako šest. Ale Marian mě sice pořád pošťuchuje, ale pak mi zase řekne, že vypadám výborně a že hubnout nemusím," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám