Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Mariah Carey (54) ani v pětačtyřiceti nehodlá přijmout fakt, že tělo věkem prochází určitými změnami. Místo toho se klidně na přebal alba nechá zeštíhlit k nepoznání s domněním, že na koncertech pod dlouhou róbou nebude rozdíl vidět. Podobně je na tom nejspíš i nyní během dovolené, odkud posílá fanouškům vylepšené pozdravy...

Carey si dopřála další pracovní pauzu a zvolila úprk do tropů i s dětmi a pravděpodobně také s partnerem Jamesem Packerem. Ten sice na fotografiích pořízených paparazzi není vidět, ovšem děti, které dováděly na pláži i v moři na atrakci známé jako banán se zpěvaččinými dvojčaty Moroccanem a Monroe, budou zřejmě Packerovi potomci z bývalého manželství se zpěvačkou a modelkou Ericou Baxter.

Partička tak nakonec v hojném počtu vyrazila na neznámé místo do Karibiku, zřejmě na ostrov Antigua. Mariah se ovšem nekoupala v plavkách, ale v neoprenu, který vyjma výstřihu zakrýval celou postavu. Snímky v podobném koupacím modelu, pouze v jiné barevné variantě, přitom zpěvačka sdílela před pár dny na Instagramu. Mezi fanoušky se okamžitě spustily dohady o tom, zda jsou fotky aktuální, či nikoli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám