Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to vůbec ona? Lucie Bílá (57) se změnila k nepoznání. Kostyméři z ní udělali prvorepublikovou dámu, díky tomu jako by ji zestaršili. Dali jí na hlavu klobouk a do špičky cigaretu, kterou si tahle Slavice labužnicky vychutnala. Mrkněte na fotky!

Lucie se nechala takhle oháknout pro potřeby natáčení videoklipu k chystanému filmovému trháku Lída Baarová. Natáčelo se v Hudebním divadle Karlín a Lucka se toho zhostila s grácií.

Pro Bílou je prý čest, že se klip objeví na konci takového filmu.

Hudbu k písni napsal Ondřej Soukup, text Gábina Osvaldová a režie se, stejně jako u samotného snímku, ujal Filip Renč. Čtveřice tedy v tomhle složení spolupracovala poprvé po dvaceti letech od klipu Láska je láska.

„Jsem šťastná, že žiji v téhle době a nemusím řešit věci jako Baarová. Bůh ví, jaká bych byla já,“ říká s tím, že za svůj život už si všimla, že tahle země miluje hrdiny, ale ještě více má ráda viníky.

„Je to národní vlastnost. To nakonec dokresluje věta Lídy Baarové, která ve filmu též zazní: ‚Milovala jsem zločince (Josepha Goebbelse - pozn. red.), ale to přece není zločin‘,“ dodala Lucie, kterou letos čeká oslava padesátin, velké koncerty na Slovensku i v Praze.

Reklama

Další články

Načítám