Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Motiv poslední návštěvy Lindy Vojtové (38) v Čechách byl jasný. Česká topmodelka přijela z New Yorku do Prahy, aby zde uspořádala v pořadí již druhý koncert pro svého dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova. Zároveň se jí ale hodilo zůstat zde několik týdnů, neboť právě rekonstruovala svůj newyorský byt.

„Načasovalo se to tak dobře, že jsem odlétala v první týden stavby. Bylo to šílený, protože jsem se balila a všechno bylo pod plastem,” vzpomíná modelka, která rekonstrukci nechala na starost svému snoubenci Jamisonu Ernestovi. Celá záležitost vlastně vznikla velmi nevinně. „Už jsem neměla místo na oblečení, tak jsem se rozhodla dodělat skříň, což se zvrtlo v přestavbu půlky bytu,” prozrazuje Linda.

Samotná přestavba modelčina amerického domova se ale už pěkně dlouho táhne. „Původní stavební firma odešla, nechali tam všechen vercajk a přestali zvedat telefon. Dalšího půl roku jsem proto hledala schopnou firmu, která by to dokončila,” říká Vojtová, která nám prozradila, že ji problémy s dělníky stály přes osmnáct tisíc dolarů, což je v přepočtu téměř půl miliónu korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám