Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Překvápko v podobě odhalení, že Jakub Vágner (42) místo předpokládané nové lásky Lucie Borhyové (45) ve skutečnosti randí s Eliškou Bučkovou (34), zasáhlo hodně lidí. Snad všichni už doufali, že moderátorka po zklamání z rozchodu s Michalem Hrdličkou našla znovu štěstí, zdá se ale, že místo toho ho nalezla spíš modelka (doufejme, že tedy ne obě naráz!). Co nám k ní její nový chlapec řekl?

Jakub se už dříve dušoval, že s Lucií jsou jen výborní dlouholetí přátelé, naopak směrem k Elišce pěl samá slova chvály. Teď se snažil našeho redaktora místo odpovědí na otázky škádlit.

„Procestoval jsem celý svět a myslím si, že ta nejkrásnější ryba světa žije v Amazonii. Mé srdce již dávno uvízlo v sítích deštného pralesa,“ hrál si s námi jako kočka s myší Vágner.

Jenže už z těchto vět se dá leccos vyčíst. Zkrátka: dvojice v sobě patrně našla zalíbení už před samotnou expedicí do největšího lesa světa, ale city se až na onom magickém místě projevily naplno. I Eliška byla z Amazonie nadšená (a z Kuby pochopitelně také).

Na přímý dotaz, zda snad Vágner vztah s Bučkovou popírá, pak odpověděl laškovně.

„Poslední expedice byla tou nejkrásnější,“ žertovně odepsal Jakub. To věříme! Nic není romantičtějšího než intimní chvilky mezi kajmany, asi miliardou komárů a před mnohou další havětí.

Doufejme, že k Elišce, která na rozdíl od svého milého řekla naprosto jasně, že spolu randí, bude Vágner promlouvat srozumitelnějším jazykem…

Reklama

Další články

Načítám