Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Maurerová je i po narození dvojčat tak štíhlá, že se hned na začátku svého natáčení seriálu Cesty domů, mohla svléknout do spodního prádla. Super.cz získal fotografie z natáčení. To, že má po porodu, na její postavě není vůbec znát.

Maminka nyní dvouletých dětí, Pepíčka a Magdalénky, oficiálně ukončila mateřskou dovolenou. Sice už když byly dětem dva měsíce, začala s moderováním, ale do velkého projektu naskočit nechtěla. Už v těhotenství opustila nekonečný seriál Ulice a její postava kadeřnice Digi z něj úplně zmizela. S návratem nepočítala.

Když ji ale oslovil režisér Jiří Adamec s nabídkou na roli v seriálu Cesty domů, neváhala dlouho. "Děti už jsou trošku větší, tak se chci vrátit k herecké práci," vysvětlovala. „Z té zaběhlé rutiny si občas odskočím pracovat, popovídat si s kolegy. Chci si ověřit, jestli jsem ještě schopná dát dohromady souvětí,“ tvrdí s nadsázkou Maurerová, která se v Cestách domů od září objeví jako Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám