Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chtěli byste rozumně, natrvalo a přitom jednoduše zhubnout? „Zaručenými“ radami na rychlé zhubnutí se to zvláště na internetu jen hemží. I když tato snadná doporučení často dávají i známé celebrity, jedno je jisté - konečný úspěch vždy závisí jen a jen na vás.

„Chudší“ neznamená méně chutný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby šla kila dolů, zkuste jíst poloviční porce, než jste byli dosud zvyklí, ale dodávejte je svému tělu se železnou pravidelností – 4x-5x denně, a to nejlépe ve stejnou dobu. Bůček, párky, hamburgery a další tučná, obtížně stravitelná a hlavně vysoce energetická jídla si už raději prohlížejte jen na obrázku. Nahraďte je nápaditě upravenou zeleninou. Možná i vás samotné překvapí, jak skvělé pokrmy z ní lze vytvořit třeba jen přidáním exotického koření nebo pikantních příchutí. Na talíři pak zeleninové pokrmy doplňte rýží, luštěninami nebo těstovinami, ale raději se vyhněte přílohám, které obsahují množství škrobu – tedy bramborám, knedlíkům, pečivu…, a samozřejmě bílému cukru a fruktóze.

Přírodní pomoc pro rychlé a snazší hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby tělo začalo odbourávat tuky, potřebuje pohyb. Nemusíte se mučit hodiny ve fitku nebo na rotopedu… Stačí nastavit si jiný režim – nechat si ujet tramvaj, ujít těch pár stanic pěšky nebo minout jezdící schody, a vystoupat hezky po svých. Asi se přitom zadýcháte, ale věřte, že to zadostiučinění stojí za to. K rychlejšímu hubnutí využijte i prověřené přírodní produkty s prokazatelnými účinky pro snižování hmotnosti. Když striktní orgány Evropské unie posuzovaly tuto problematiku, schválily v rámci zdravotních tvrzení jedinou látku, která má prokázanou schopnost pomoci snížit hmotnost při dietě. Touto látkou je Konjac glukomannan, vláknina ze zázračné rostliny pěstované hlavně v Japonsku.

Zázrak jménem Konjac

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdrojem velmi ceněné vlákniny z Konjacu je mohutná hlíza s průměrem až 25 cm. Kalorická hodnota získané vlákniny, tzv. glukomannanu, je pro organizmus prakticky nulová. U vláknin je běžné, že vstřebávají vodu, ale glukomannan má tyto účinky extrémně silné. Je totiž schopen nabobtnat až na úctyhodný 200násobek své původní velikosti. Díky tomuto zvětšení vyvolává zřetelný pocit sytosti v žaludku. Gelovitá hmota vytvořená z této vlákniny je schopná obalit částečky potravy, trávicí enzymy pak působí pomaleji, a tím se snižuje množství vstřebaných sacharidů. Glukomannan na sebe váže i tuky a oleje a přirozenou cestou je vynáší z trávicího traktu.

Objevíte i v našich lékárnách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dnes už je možné produkty se zázračným Konjacem koupit i v našich lékárnách. Nejlépe uděláte, pokud si vyberete přípravek, v němž je tato vláknina kombinovaná s látkami s výjimečnými vlastnostmi na spalování tuků a dodání energie organizmu. Takovými látkami jsou např. extrakt ze zeleného čaje s obsahem EGCG, guarana, ženšen nebo také L-Carnitin. Pomůžou vám zbavit se i podkožního tuku v problematických partiích a dodají organizmu potřebnou energii. Všechny výše zmíněné látky v dostatečném množství obsahuje novinka Lipoxal Effect. Tento doplněk stravy je tedy jasnou volbou pro úspěšné hubnutí. Lipoxal Effect v balení až na 2 měsíce užívání pořídíte v lékárnách za přijatelnou cenu cca. 790 Kč.

Další články

Načítám