Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Noid Bárta (43) se neustále udržuje ve formě. Zarostlý zpěvák se pravidelně mění v pořádného drsoně, který trénuje thai box. Obzvlášť po Vánocích si musel dát hodně do těla, aby shodil nabraná kila. Pod vedením kamaráda a současně i trenéra Lukáše kopal do pytlů, až se z nich i z něj kouřilo.

„Silvestra jsme strávili celá rodinka i široké příbuzenstvo ve Strakonicích na statku, kde jsme si ugrilovali docela vyžraného čuníka. Byla to celodenní zábava a při ní jsme popíjeli pivko, sem tam zakousli chlebíček, prostě dělali jsme vše, aby nás výživoví poradci neměli rádi. Což se nám bezesporu podařilo,“ s úsměvem prozradil Vašek.

Drobnější váhový přírůstek tak musel ihned pryč, a proto si zpěvák naordinoval thaiboxovou devadesátiminutovku. „Je to parádní sport, zlepšuje fyzičku, tříbí postřeh a vůbec má na mě a já na něj kladný vliv. Lukáš mě trénuje už čtyři roky a díky němu se mi zamlouvá čím dál víc. Nedělám to kvůli tomu, abych měl místo svůdně vydutého pupíku „pekáč buchet“, to ani náhodou, ale jako parádní relax,“ vysvětlil lehce zadýchaný vousatec, který prý jako drsoň vypadá jen dočasně.

„Mám volno, tak si ho užívám a holicím potřebám jsem ho dal také. Samozřejmě až se rozjede divadelní sezona, půjde fous pryč. Do té doby ani náhodou. Manželce se líbí a zamlouvá se i dceři Terezce, kterou baví mě za něj tahat, tak proč se mučit,“ doplnil Vašek, který kromě thai boxu chodí i střílet. Má zbrojní průkaz a k Ježíšku dostal brokovnici, kterou prý nenechá dlouho ležet ladem a vyrazí s kamarády na střelnici. Do toho zpěvák pečuje o rodinu a skládá hudbu k dokumentárnímu filmu Zpráva z pekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám