Hlavní obsah
Článek

Populární americká herečka Jennifer Aniston (42) se dlouho nechtěla stát matkou a upřednostňovala svou kariéru. Právě kvůli tomu se s ní před lety údajně rozešel i její bývalý manžel Brad Pitt a dal přednost Angelině Jolie, která má k dětem vztah velice vřelý. Mateřské pudy se však nejspíš ozvaly už i u Jennifer, jelikož americký magazín Star přišel s tím, že Aniston přiznala, že opravdu čeká dítě. Šťastným tatínkem by měl být její současný přítel herec a režisér Justin Theroux (39).

Aniston, jež nejvíce proslavila role Rachel v seriálu Přátelé, byla v poslední době viděna v obchodě v oddělení s dětským zbožím, jak si drží bříško. Fotografie ihned obletěly americká média, která začala spekulovat o jejím těhotenství. Magazín Star teď jako první přišel s tím, že herečka domněnky opravdu potvrdila.

Herečka se v roce 1998 začala scházet s Bradem Pittem, o dva roky později si jej během soukromého obřadu v Malibu vzala. Dvojice se rozvedla v roce 2005 poté, co Pitt začal mít románek s Angelinou Jolie. Společně si zahráli ve snímku Pan a paní Smithovi, kde se seznámili. Dalším hercem v jejím životě byl Vince Vaughn, pak se objevovala například s modelem Paulem Sculforem či zpěvákem Johnem Mayerem.

Reklama

Další články

Načítám