Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakubu Kohákovi jeho partnerka Barbara zakrátko porodí druhé dítě. Když jsme se s režisérem, hercem a komikem potkali naposledy na premiéře Tarantinova nového filmu Osm hrozných, nechal se slyšet, že je jeho drahá polovička v osmém či devátém měsíci. „Nevím, v kolikátém měsíci přesně, ale je to na spadnutí,” uvedl s humorem Kohák.

Filmař a jeho družka si nenechali prozradit pohlaví miminka. „Chtěl bych zažít to stejné, jako třeba ten dřevorubec v pohádce, kdy si ho zavolá porodní bába a prozradí mu, jestli se mu narodil kluk, nebo holka. Chci taky volat do světa. Já mám kluka, nebo holku,” představuje si blížící se situaci Jakub.

Známý režisér reklam a videoklipů, který má z předchozího vztahu pětiletého syna Honzíka, prý sází na to, že bude mít dalšího syna. „Mám takovou verzi, že to bude další kluk,” říká Jakub Kohák.

Ptali jsme se ho, jestli má pro miminko už vymyšlenou verzi jména pro kluka i pro holčičku. „Kluk se bude jmenovat Kazisvět nebo Mohamed, což bude teď hodně populární. Holčička by se měla jmenovat Serafína nebo Šeherezáda, abychom měli protipól pro Mohameda. Nebo by se mohla jmenovat jen jednoduše Záda,” perlí vtipálek Jakub Kohák.

Reklama

Další články

Načítám