Hlavní obsah
Článek

Šestatřicetiletá Marlene Chinea z Floridy cvičila do úmoru a denně navíc dělala 300 dřepů jen proto, aby se její pozadí co nejvíce podobalo tomu, které má Kim Kardashian (43). Jenže vynaložené úsilí rozhodně neodpovídalo výsledkům a veškerá dřina přišla vniveč. Marlene proto zavítala na kliniku, kde se už o vše postarali.

Američanka podstoupila operaci nazvanou ‚Brazilian Butt lift‘ (brazilské zvednutí zadečku), během níž jí byly do pozadí vpraveny dva kilogramy tuku. Celá tato sranda ji přitom měla vyjít na více než 10 tisíc dolarů, v přepočtu tedy čtvrt miliónu korun. Žít v Miami zkrátka s ženským sebevědomím udělá své a když nelze ‚dokonalosti‘ docílit vlastními silami, řešení se vždycky najde... Obdiv ke Kim Kardashian je u ní evidentní, ať už jde o vlasy, líčení či módu.

„Bylo jedno, jak moc jsem cvičila. Nikdy jsem nedosáhla výsledků, které by mne uspokojily. Nechala jsem si vymodelovat pozadí podle Kim Kardashian. Kim je jednoduše nádherná a cokoli si oblékne na ní vypadá úchvatně,“ rozplývala se nad televizní hvězdou Chinea, která je se svým tělem nyní konečně spokojená a s oblibou jej předvádí na Miami Beach.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám