Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skoro půlku života strávil jako Jake Harper v jednom seriálu, kultovní Dva a půl chlapa z něj udělal jednoho z nejbohatších teenagerů Ameriky, dnes se ale Angus T. Jones k celému projektu točí zády. Když před dvěma lety prohlásil, že končí s herectvím a vydává se směrem k víře, zřejmě svá slova myslel vážněji, než mu mnozí věřili. Život v ústraní se na mladíkovi podepsal, ale pokud se snažil vizuálně co nejvíc vzdálit své seriálové postavě, zadařilo se.

V pondělí se Angus T. Jones vydal do kalifornského Venice pro kávu v papírovém kelímku, stejně jako to dělával ve zmiňovaném seriálu s tátou Alanem (Jon Cryer) a strýcem Charliem (Charlie Sheen). S plnovousem, dioptrickými brýlemi a neopečovávanými dlouhými vlasy, z nichž se už pomalu stávají dredy, by ovšem někdejší dětskou hvězdu poznal málokdo. Nad nedostatkem zájmu o svou osobu ale zřejmě bědovat nemusí, však jen za poslední dvě sezóny (11 a 12) si přišel na 7,8 miliónu dolarů (195 miliónů korun), což z něj v roce 2010 učinilo nejlépe placenou dětskou televizní hvězdu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám