Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amerického herce a komika Owena Wilsona (42) si každý vybaví především z bláznivých komedií typu Zoolander či Rytíři ze Šanghaje. Jak se zdá, smysl pro legraci po něm zdědil i jeho sedmiměsíční syn Robert Ford Wilson. Ten se neustále na všechno a na všechny culí.

Owen, který je známý jako nenapravitelný proutník, sice jen s jednou ženou moc dlouho nevydrží, ale otcovství si užívá maximálně. Synka neustále bere ven a nejraději si jej nosí na hrudi ve speciálním postroji. Kdokoli přitom projde kolem a začne se na roztomilého kloučka usmívat, malý Wilson mu oplácí stejnou mincí.

Přestože Owen nedávno přiznal, že se rozešel se svou partnerkou a matkou malého Roberta Forda Jadou Duell, nakonec se spolu stále objevují. Často chodí právě na procházky po kalifornské Venice Beach s jejich potomkem.

Owen chtěl údajně s Jadou zůstat a společně synka vychovávat, ale jinak si chtěl dělat všechno po svém. A to jak s kamarády, tak i se ženami. Jada to prý neakceptovala, a proto následoval rozchod. Dvojice se však nejspíš dala opět dohromady. Otázkou zůstává, kdo nakonec ze svých požadavků musel slevit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám