Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jako devatenáctiletá natáčela Jennifer Beals svůj zlomový snímek Flashdance, zřejmě netušila, jak kultovní se tento filmový muzikál a především jeho závěrečná scéna, v níž Beals úchvatně tančí před porotou z taneční konzervatoře, stane. Představitelce kudrnaté Alex Owens, která si nakonec splnila sen, je dnes jen těžko uvěřitelných dvaapadesát. A pak že jen muži zrají jako víno...

Nestárnoucí herečka má stále plno práce, jen loni kromě natáčení a dabování několika filmů odstartovala seriál Proof a i nadále hraje s Jasonem Clarkem v úspěšné krimi sérii Chicago: Zákon ulice. Neméně populární byly rovněž seriály Lauren či lesbicky orientovaný Láska je láska, kde si Jennifer zahrála majitelku galerie Bette a její partnerku Tinu pak Laurel Holloman.

V soukromém životě se herečce, jejíž maminka je Irka a otec Afroameričan, také daří. Po jednom nezdaru v manželství s režisérem a producentem Alexandrem Rockwellem se vdala za Kanaďana Kena Dixona, s nímž má Beals dnes desetiletou dceru.

Reklama

Další články

Načítám