Hlavní obsah
Článek

Herci z oblíbeného primáckého seriálu Přístav už jsou opět v plné práci. Po vánoční pauze se už postavili poprvé před kameru. Mezi nimi je i herečka a principálka divadelní společnosti Háta, která kdysi prožila pětiletý vztah s pohádkovým princem Pavlem Trávníčkem (73).

Ona sama nemá potřebu vypadat ve svém věku jako princezna, což je vidět na snímcích z natáčení. V pětapadesáti je pro ni slovo botox cizí, nechce vypadat jako plastikové dámy Ivana Trumpová (†73) anebo maminka Sylvestra Stalloneho. Za svoje vrásky se nestydí.

Olga Želenská prozradila, že se po vánoční pauze na natáčení už docela těšila. „Jeden z obrazů se totiž odehrával během rodinné večeře, k níž jsme měli sushi. A to já mám ráda a docela často si na něj i zajdu, sama vyrobit ho ale neumím. Na Vánoce jsem se nijak nepřecpávala, jím docela střídmě, takže netloustnu. Ale jako mladá holka jsem vážila mnohem víc a měla s váhou problémy. Metabolismus se mi srovnal až po porodu dcery. Do roku 2016 jsem vkročila spokojeně, čeká mě v něm spousta práce. Například nazkoušet novou hru v divadle, která bude mít premiéru v březnu,“ svěřila.

Delší volno by nechtěla mít ani Ivana Andrlová, říká, že prý není odpočívací typ. „Protože jsem mezi svátky nehrála v divadle, měla jsem volno skoro čtrnáct dní, to mi bohatě stačilo. Na scénu se sushi jsem se docela těšila, protože ho mám hodně ráda. Umím ho i připravit a musím se pochlubit, že dokážu vytvořit tak dobré sushi, že nejen chutná, ale i vypadá tak, jako kdyby bylo z té nejluxusnější restaurace," pochlubila se. I ji čeká v letošním roce spousta práce. „Práce bude mnohem víc než loni, tak doufám, že ji všechnu ve zdraví zvládnu. Žádné resty před sebou netlačím a předsevzetí si nedávám, protože vím, že je stejně nesplním,“ říká herečka.

Kristýna Kociánová, která v Přístavu hraje dceru Olgy Ivanu, si naopak specialitu japonské kuchyně klidně odpustí. „Sushi mi nevadí, ale není to nic, co bych vyhledávala. Ve scéně jsem si vzala pouze naložený zázvor, který mám naopak ráda. Byl ale tak brutálně pálivý, že jsem málem nemohla říct svou repliku,“ smála se herečka.

Reklama

Další články

Načítám