Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chce dobře vypadat a pouze o tom nemluví. Seriálová kráska Dominika Býmová (36) se rozhodně nezanedbává. "Vím, že u dobrých hereček nejde jen o talent, ale fyzický vzhled hraje také velkou roli," řekla Super.cz, když jsme ji potkali na masáži.

"Snažím se všechno vyvážit. Tedy práci s odpočinkem. Pravdou však je, že jedu každý den na sto procent. Co se týče péče, starám se o sebe hojně v rámci masáží, chodím hodně cvičit, oblíbila jsem si jógu, tai-chi a pilates. Jsem hodně energická, tak mi to pomáhá se zklidněním. Chodím každý měsíc na kosmetiku, vlastně ani ne proto, že bych to potřebovala, ale mám ráda ten pocit vypnutí a relaxu. Po cvičení chodím do wellness, kde zabřednu na dlouho s knížkou," vypočítala Dominika.

A co ji letos kromě natáčení seriálu Přístav čeká? "Plány na tento rok mám velké, rýsuje se několik divadelních věcí, jeden muzikál, několik nových projektů na Primě a pořad na Streamu," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám