Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Jana Bernášková měla doposud v seriálu Vyprávěj malou roli slečny z účtárny. V nové sérii ale bude všechno jinak. Už první díl, který měl Super.cz možnost shlédnout, naznačuje, že se její role výrazně zvětší.

"Má role se rozšiřuje díky tomu, že větší prostor získala postava Kamily, která se dostala díky vztahu s Romanem Vojtkem, do hlavní dějové linky," vysvětlovala Super.cz Bernášková. "Jako Ivetka už budu mít i svůj byt a také výraznější osobní život a partnery, se kterými už točíme. Budu mít i milostné zápletky s více muži," upřesnila.

"Můj přítel je sice scenárista, ale do jeho práce mu mluvit nemůžu. Hlavní dějové linky už mají dávno připravené. On ani doma moc o práci mluvit nechce. Když se ho na něco zeptám, vždycky je přetížený. Kolikrát bych potřebovala něco o své postavě vědět. Vždy jsem poslední, kdo se něco dozví," vysvětlila Bernášková.

Jana teď bude mít pořádně napilno. "Mám zhruba sedm natáčecích dnů Vyprávěj měsíčně, do toho připravujeme novou hru Včera tě zabiju! v Hudebním divadle v Karlíně a ještě mě čeká nový rodinný komediální seriál o strašidlech Mazalové pro Českou televizi," vypočítala herečka, která vychovává pětiletou dceru Justýnu z předchozího vztahu.

"Pracuju jako každá jiná matka. S dcerou mi pomáhá přítel. Na několik dní v měsíci si ji bere její tatínek, máme babičku a tetu a chodí do školky, takže to zatím zvládáme v rodinném kruhu a chůvu nepotřebuju," vysvětlila. "Příští rok by měla jít Justýnka do školy, ale nevím, zda to půjde. Byla na operaci se zuby, které jí teď chybí. Takže uvidíme, jestli se naučí všechna písmenka. Navíc je malinká a drobná. Ukáže se to až u zápisu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám