Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Legendární sexbomba si nejspíš musí myslet, že svět spěje do záhuby. Poté, co se Pamela odhalila v posledním hanbatém čísle Playboye, se dozvěděla, že ji v nové verzi Pobřežní hlídky nahradí nepříliš obdařená Kelly Rohrbach.

Pamela Anderson (56) novým dílům Pobřežní hlídky od počátků nefandila, protože je přesvědčena o tom, že původní seriál byl kvalitní a nepotřebuje aktualizovat. Nejvíc jí ale pije krev to, že by na ikonické plavčici C. J. Parker, jíž propůjčila svou tvář a ňadra, měla parazitovat jiná herečka.

Červené plavky oblékne modelka s drobnými hereckými zkušenostmi Kelly Rohrbach, již nejvíce proslavil poměr s Leonardem DiCapriem (49). Atraktivní blondýnka sice získala roli C. J. Parker, ale údajně přišla o roli holky největšího hollywoodského proutníka. Modelka a herec už spolu prý nerandí a přelom roku trávili odděleně. Zatímco Kelly byla se svou rodinou, Leonardo si užíval v baru v obležení sexy kočiček, jak to má ve zvyku.

Překvapivou informaci o obsazení nové Pobřežní hlídky přinesl Dwayne Johnson, který si v seriálu také zahraje. Ten na sociální síti zveřejnil záběr z natáčení, na němž je zvěčněn s Kelly v červených plavkách, v nichž Pamela Anderson v 90. letech při běhu rozvlnila své silikony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám