Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stále dokola si říkáte, že uděláte něco se svojí postavou. Správně tušíte, že základem je bohatá a pestrá strava doplněná o pohyb. Důvěřujte odborníkům a vyvarujte se drastických diet. Rok 2016 může být zlomový. Tak kdy jindy je vhodnější doba než právě teď?

Jídelníček od odborníka zdarma. Ještě dnes!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete zhubnout, nabrat svalovou hmotu nebo si zkrátka „jen“ udržet stávající váhu a vyhnout se nežádoucímu jojo efektu? Nechte si sestavit jídelníček přesně podle vašich individuálních potřeb. Vyplníte krátký dotazník a do dvou minut objevíte v emailu jídelníček sestavený na míru vašim požadavkům. Odbornice na výživu zohledňuje typ povolání, zdravotní problémy či potravinové alergie. Díky našemu internímu výpočtu zjistíte, jaký je váš doporučený denní příjem a k tomu získáte seznam receptů včetně gramáže potravin. Jíst zdravě nebylo nikdy jednodušší. Přidejte se k téměř 700 000 spokojených uživatelů, kterým jsme změnili stravovací návyky k lepšímu.

1 kg za 1 týden dole! Nevěříte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základní mantrou při hubnutí je individuální přístup. Výživový poradce s vámi probere aktuální zdravotní stav a pokusí se přijít na kloub příčinám stravovacích poruch. Díky speciální váze zjistí složení vašeho těla. Odborník na výživu zanalyzuje váš zdravotní stav a stravovací návyky. Bude tak schopen sestavit jídelníček na míru přímo pro vás. Zároveň doporučí ideální druh pohybových aktivit a vybere ty nejvhodnější z našich potravinových doplňků na podporu vašeho hubnutí. Na cestě za vysněnou postavou je stále k dispozici k pravidelným konzultacím, které vám nezaberou více než 15 minut času. Při dodržování doporučeného postupu se první výsledky dostaví už za týden. Tak na co ještě čekáte?

Další články

Načítám