Hlavní obsah
Článek

Modelka Petra Faltýnová (45) září štěstím. Během víkendu ji požádal na romantickém výletě v Barceloně o ruku její americký přítel David. Pár zde slavil příchod dalšího roku. "Ano, David mě požádal o ruku. Jsem velmi šťastná," řekla Super.cz Faltýnová.

Petra radostnou událost prozradila svým přátelům na sociální síti, pár hodin poté se se soukromou tragédií svěřil na stejné sociální síti Leoš Mareš. Zemřel mu tatínek. A Faltýnová se začala doslýchat, že je hyena, která nectí smutek svého bývalého partnera. Přitom ve chvíli, kdy se chtěla podělit o své štěstí, o smrti bývalého skoro-tchána vůbec netušila.

"Velmi mě mrzí, že můj osobní příběh je spojován se smutnou zprávou o úmrtí v rodině bývalého přítele a vyjadřuji soustrast Leošově rodině v této těžké životní chvíli," řekla Super.cz Faltýnová, která měla s tatínkem Leoše velmi hezký vztah.

"Již jsem čelila závažným pomluvám o mém soukromí, o zdravotním stavu, o mém charakteru nebo činech. V podstatě jsem na tyto útoky už rezignovala a musím se tomu jen smát. I když často to k smíchu není," říká modelka.

"Chci se soustředit na svoji dceru, podporovat ji v jejích snech, škole a vytvářet jí ten nejlepší domov. V mém osobním životě se chystám učinit řadu zásadních kroků a těším se na každý z nich," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám