Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Čechách je letos lyžařská sezóna nejistá, a tak vyrazila Mahulena Bočanová (57) za zimními radovánkami do nedalekého zahraničí. Navštívila v jednom zájezdu dokonce hned dvě země najednou, a to Rakousko a Itálii. Zavítala totiž s partou přátel do skiareálu Nassfeld, který je na pomezí těchto dvou se sebou sousedících států.

„Moc se mi tu líbí, že tu mám vše na jedné hromadě. Když se tu teď točím jako kohout dokola, tak vidím všechny sjezdovky kolem sebe a můžu si vybrat tu, na kterou mám zrovna náladu. Nejlepší ale je, že když vyjdu z hotelu, jen nazuji lyže a jedu. Žádné skibusy, hned jsem na svahu,“ řakla Mahulena, která si dokonce vyzkoušela i jízdu na sněžném policejním skútru.

Svou milovanou Márinku ale nechala protentokrát doma. Stýskalo se jí prý ale moc. „Určitě se sem ráda vrátím i s Márinkou. Myslím, že se jí tu bude dobře lyžovat,“ komentovala stav svahu Mahulena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám