Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že tenistka Klára Koukalová randí s moderátorem zpravodajství na Nově Petrem Suchoněm, se spekuluje od začátku prosince. Pár se ale zatím potvrzení nového vztahu vyhýbal. Klára nyní konečně lásku jednoznačně potvrdila, když svým fanouškům ukázala fotku u vánočního stromečku a také z oslavy silvestra, kde pózuje se svým milým.

Koukalová je dva roky rozvedená, po odchodu od manžela randila se svým tenisovým trenérem Igorem Brucknerem. Loni v listopadu skončili jako spolupracovníci a také jako partneři. Klára, která si tenisem vypinkala už více jak sto miliónů korun, ale dlouho nesmutnila a nyní září po boku o dva roky mladšího moderátora.

Jen doufejme, že Suchoň bude mít pro rodinný život větší zápal než jeho kumpán z Novy Michal Hrdlička. Chlapci jsou nejlepší kamarádi a známí vymetači pražských barů, kam spolu vyráželi na lov. Třeba ale láska dělá divy a kvůli krásné tenistce své výlety za svobodou vynechá. Nebylo tomu tak u jeho bývalé dlouholeté přítelkyně Terezy, která se s moderátorem rozešla před třemi měsíci. Té prý došla trpělivost, protože se Petr příliš nezdržoval doma...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám