Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá jako princezna, ale vyrůstala mezi kluky a tak je drsnějšího ražení a jako holka z porcelánu se vážně nechová. Možná nastávající hvězdička českých módních mol Tereza Hudáková (21) vyhrála v létě soutěž miss, přesto se chce brzy stát policistkou. Mrkněte do fotogalerie na její dokonalé tělo!

Tahle akční holka z Moravy studující v Uničově cestovní ruch se stala Miss léta, když se probojovala přes semifinále, táhne ji to ale úplně jinam.

„Chtěla bych se stát policistkou, ráda bych dělala v terénu a pomáhala lidem,“ říká na první pohled jemná dívka, která po výcviku ale pravděpodobně skolí i stokilového chlapa.

Kromě tohoto snu na sebe prozradila, že miluje technické vychytávky. Proto vůbec není divu, že se přihlásila do soutěže krásy, kterou pořádá neziskovka, jež chce tímhle netradičním a doslova hezkým způsobem přitáhnout mladé lidi ke studiu technických oborů.

„S Terezou se mi fotilo skvěle. Překvapilo mě, jakou má chuť k jídlu, což by do dívky jejích křivek asi nikdo neřekl. S něčím sladkým v puse vám klidně bude vyprávět, jaký má skvělý metabolismus. Věřím, že některé lidi by tím mohla naštvat,“ směje se autor fotek pro projekt iGirl Robert Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám