Hlavní obsah
Článek

Jeden den láskyplná večeře při svíčkách s Dádou Patrasovou (68), při které ji něžně sám krmil, druhý den už Felix Slováček (80) zase skončil v přítomnosti milenky Lucie Gelemové (41). Teprve před dvěma měsíci herečka a zpěvačka přitom podala žádost o rozvod a nyní se (už poněkolikáté) zdálo, že Felix chce sekat latinu. Jenže skutek utek!

Jako by chtěl plánované rozdělení manželství zvrátit, pak si to rozmyslel a radši si vyjel s mladší! Tak navenek působí chování muzikanta Felixe Slováčka. Ten prý měl 29. prosince na večeři s Dádou probírat podrobnosti oslavy jejích blížících se kulatin.

„Pan Slováček vybíral chutná sousta ze svého talíře a krmil Dádu,“ cituje zdroj Blesk. Zkrátka šlo o opravdovou romantiku!

Sešel se ale den se dnem a rázem měl hlavu plnou jiné! Fotografové ho den před Silvestrem (17 hodin od večeře s Dádou) nachytali, jak při odjezdu na oslavu konce roku rovnou za rohem jeho a Dádiny vršovické vily nabral do káry Lucii Gelemovou.

Rocker Petr Janda ho totiž pozval na párty do penziónu, který vlastní nedaleko Luhačovic. Dáda marodí se zády, proto jet nemohla, navíc podobná mecheche nemá ráda. Takže si za ni Slováček bleskurychle našel náhradu, z které ale královna dětských srdcí rozhodně radost mít nebude…

Reklama

Další články

Načítám