Hlavní obsah
Článek

To, co ve videu vypadá žhavě, může při natáčení působit legračně. Přesně to vyplývá z videa ze zákulisí natáčení klipu zpěváka a skladatele Jarka Šimka (50). Nechtěně ale také ukázal, že s angličtinou je na tom hůř, než severokorejské letušky!

Realita natáčení erotických scén do podobných videí je určitě zajímavá. V samotném díle vypadají dráždivě, ale ve skutečnosti to s nějakým pnutím nemá nic společného. Zkoušky na natáčení Jarka Šimka probíhaly na oprýskané žíněnce v roztrhaných teplácích.

„V tu chvíli na nějaký ten lechtivý zážitek nemáte ani pomyšlení. Vše se dělá jen pro oko diváka. Natáčení bývá náročné, každý pohyb je jako by naprogramován do posledního detailu, ale před kamerou se to nesmí dát najevo, ani únava,“ vysvětluje Šimek.

Ten se dnes už sám své angličtině v tomto klipu směje. Že jde o mezinárodně asi nejpoužívanější jazyk, by rodilý Brit či Američan asi těžko poznali, spíš by si říkali, co je to za zajímavý indiánský dialekt. Připomíná také „svahilštinu“, jakýsi nesmyslný jazyk, kterým umělci nazpívávají písničky, když je udělaná hudba a ještě ne text.

„S angličtinou jsem na tom býval fakt špatně. V posledním klipu se to ale razantně zlepšilo, za tu mě už lidé chválí, však se na ní výrazně podepsal kamarád BigBadWolf, který mluví anglicky lépe, než česky, přestože je z Brandýsa nad Labem,“ dodal s úsměvem nedávno výraznou proměnou prošlý Šimek, jenž vládne víc ruským jazykem, než angličtinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám