Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Freimanová (68) už oslavila pětapadesáté narozeniny, ale stále má figuru jako učitelka v legendárním filmu Sněženky a machři. "Hrozně ráda jím, tak to musím kompenzovat pohybem. I když teď zrovna vynechávám. Mám pocit, že mám zánět pohrudnice," šokovala Super.cz Freimanová, na které nebyla vůbec znát únava, natož nemoc.

Maminka dvou dospělých dcer vypadá jako jejich starší sestra. A tvrdí, že je to hlavně aktivním životním stylem. "Víte, proč bych nešla na plastiku obličeje? Ne, proto, že bych ji odsuzovala nebo si myslela, že ji nepotřebuju. Ale je tam rekonvalescence tři měsíce a já mám tolik pracovních závazků, že bych si to nemohla dovolit z časových důvodů," vysvětlila.

"Kvůli problémům se zády nemohu dělat žádná cvičení, při nichž se poskakuje nebo běhá. Upřednostňuji pilates a pak speciální rehabilitační cvičení právě pro lidi, kteří mají problémy s páteří. A moje tvář? samozřejmě jako každá žena, která se jí živí, chodím na kosmetiku a pečuju o sebe. Jen bych mohla víc spát. Ale už aspoň nemusím brát stilnox," vyprávěla.

Freimanová je plně vytížená prací v televizi, kde točí seriál Vyprávěj, i v divadle. Právě divadelní představení jí pochroumalo zdraví. "Měli jsme poslední představení Macbetha, kde hraju Lady Macbeth, v Ostravě v rámci Letních shakespearovských slavností. Byl to snad nejchladnější večer tohoto léta a já byla do půlnoci venku na jevišti. Určitě mám ten zánět pohrudnice z toho," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám