Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera nejznámějšího světového wrestlera Hulka Hogana (58) Brooke Hogan (23) představila odvážnou fotografii sebe samé, na které je svlečená do naha a pózuje v kleci. Snímek byl pořízen pro kampaň organizace na ochranu zvířat PETA . Na výstavě ji ukázala světu spolu se svým slavným otcem. Ten na oko předstíral, že je pohoršen a že chce uškrtit autora snímku Jordana Michaela Zunigu.

Blonďatá Brooke, která se již dlouho snaží prorazit jako zpěvačka, přišla s otcem podpořit svým černobílým portrétem kampaň za etické zacházení se zvířaty organizace PETA na výstavu do floridského Cafeina Lounge v Miami. Brooke v černých minišatičkách přitom pózovala nejen vedle své fotografie, na níž si z legrace zakrývala rukou intimní partie, ale také u klece podobné té, v níž byla na portrétu zvěčněna. Klec znázorňuje bezmoc takto vězněných zvířat.

Hulk Hogan na stejném místě pak rovnou oslavil své osmapadesáté narozeniny. Spolu s pohlednou dcerou mu dělala společnost také jeho přítelkyně Jennifer McDaniel. Bývalá Hoganova manželka Linda, s níž se Hulk nedávno rozvedl, chyběla.

Reklama

Další články

Načítám