Hlavní obsah
Článek

Poslední den v roce a vítání toho nového prožívá valná část národa u skleničky a něčeho dobrého. Naše známé tváře ovšem dost často na silvestra pracují, takže na oslavy nebude tolik času. No, aspoň je nebude ráno bolet hlava.

„Budeme s rodinou na horách a na silvestra si odskočím do Prahy, hrajeme od 15:00 Mýdlového prince a pak hned zamířím zase zpět. Trochu si samozřejmě připijeme na nový rok, ale hlavně se těším, že si zajezdím na snowboardu. Tedy pokud bude sníh,“ svěřil zpěvák a herec Martin Písařík.

„Já se chystám zpívat v lese nedaleko Kutné Hory. Tam se slaví velký silvestr, takže ho prožiji s ptáčky a veverkami. I oni si to zaslouží. A přitom samozřejmě nebudu na sucho a míním i popíjet nějaký ten mok, protože tradice se musí dodržovat," svěřila zpěvačka Marcela Březinová (63).

„U mě bude silvestr pracovní, jako je tomu v posledních letech vždycky. Letos je na programu Pomáda. A tohle představení je na silvestra skvělé, už jsem si to dvakrát zkusil a byla to paráda, tak se moc těším. Pak bude s kolegy malý přípitek, přesunu se domů, kde máme s manželkou domluvenou malou sešlost s kamarády, a budeme se snažit poctivě zapít letošní rok, protože byl krásný a úspěšný, a ten příští, aby se mu podobal. No a na Nový rok přijde na program léčba, což znamená procházku a zdravotní čočku," popsal čerstvý novomanžel, muzikálový herec Jan Kříž.

Doma zůstane zpěvák Kamil Střihavka (59). „Nic nedělám, užívám si svátky a volno. Za uplynulých pětadvacet let jsem na silvestra hrál, letos jsem s tím skončil. Budu odpočívat a nenechám si kecat do toho, co mám a nemám slavit. Já si slavím příjemné dny, svoje koncerty a ne příležitosti, které mi nějaký kalendář určí," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám