Hlavní obsah
Článek

Když jsme se potkali s muzikálovým zpěvákem Honzou Kopečným, byl pořádně zarostlý. Už jsme si říkali, že zřejmě dostal roli Ježíše v legendárním muzikálu Jesus Christ SuperStar v Ostravě, o kterou usiloval.

"Ne, to ne. Nechávám se zarůst jen kvůli sobě. Ježíše v Ostravě jsme nakonec nedomluvili, ale budu Nicolasem v Angelice," svěřil a my podotkli, že tahle role snad tvář zarostlou jako yetti nevyžaduje, a stačilo by strniště, které nosí obvykle.

"Premiéra je ještě daleko, teď mám pár dní volna, které strávím s rodinou, a tak se holit nemusím. Ale pokud jde o role, určitě se na ně připravuji i vizáží. A když mě vybrali na konkurzu na Nicolase, měl jsem dlouhé vlasy a i zarostlý jsem trochu byl, takže to tak budu dál stylizovat," míní.

"Když jsem koukal na kolegy, kteří hráli v Angelice stejnou roli předtím, tak jako Nicolasové měli všichni trochu strniště a měli delší vlasy. Tedy kromě Bohuše Matuše (50), ale ten nosí šátek, tak to nebylo poznat," smál se.

A jak přivítá Nový rok? "Od začátku ledna zkoušíme Angeliku, jedu šňůru s big bandem, je toho dost. Hrozně rád bych jel na hory, ale nebude čas. A přitom bych s těmihle vousy určitě na svahu neumrzl," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám