Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) v seriálu Vyprávěj projde se svou postavou téměř třiceti lety. Pro maskéry je to pořádný oříšek. "Dokonce mě ve štábu nutili, abych jako Eva po čtyřicítce přibrala deset kilo. Kdyby za to bylo tolik peněz, kolik dostala Renée Zellweger za Bridget Jones, možná bych se nad tím zamyslela. Ale v našich podmínkách si nebudu v mládí kazit postavu," řekla Super.cz Andrea.

Vše se tedy bude muset vyřešit pouze změnou šatníku a účesu. "V nové sérii postupně přestanu nosit obepnuté šatičky, které se vymění za usedlé volné modely. Divák tak bude mít iluzi, že jsem silnější. A asi budu muset nosit třeba drdol," vyprávěla Kerestešová, která momentálně kromě Vyprávěj jinou roli nemá.

"Dokončila jsem jeden seriál na Slovensku. Nabízeli mi další, ale bylo to strašně časově náročné. Chci si taky trochu užívat života a nejen cestovat mezi natáčením," upřesnila. Pokud jde o cestování, upřednostňuje návštěvy dalekých krajin. "V létě jsme s kamarádkou zvládly Řecko a Thajsko. I když by tam mělo být období dešťů, ani jednou nám nezapršelo," vyprávěla nadšeně.

Reklama

Další články

Načítám