Hlavní obsah
Článek

Vzájemná role utěšitelů v době manželských nezdarů už sama o sobě představuje sbližování v mnohem intimnější rovině než během tradičního seznámení a postupného oťukávání... A když si navíc tito dva spolu předtím zahrají ve filmu s názvem Na svatého Valentýna, kde mezi nimi údajně během natáčení zafungovala ‚obrovská chemie‘, není divu, že se v Hollywoodu začíná mluvit o dalším rodícím se hvězdném vztahu...

Řeč je o herečce Jennifer Garner (51) a jejím o šest let starším kolegovi Patricku Dempseym. S informací o jejich tajném randění jako první přišel magazín OK!, v němž se zároveň píše, že dvojice si navíc stále esemeskuje a komunikuje po Skypu.

Oběma se přitom v letošním roce rozpadlo manželství. Garner se po deseti letech odloučila od Bena Afflecka a Dempsey se po stejné době rozvedl s kadeřnicí a vizážistkou Jillian Fink. Spojuje je dokonce i stejný počet dětí, oba herci mají se svými protějšky tři potomky.

Podle zdroje magazínu vše začalo před pár měsíci, kdy se Jennifer zeptala Patricka, jestli společně nezajdou na kávu. „Jsou přáteli už roky. Je pro ně přirozené, že si důvěřují. Jakmile si začali víc povídat, jiskra přeskočila evidentně na obou stranách. Jennifer se ulevilo a byla okouzlena,“ uvedl zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám