Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sci-fi snímek Star Wars: Síla se probouzí je nesmírně populární nejen u nás, ale především v USA. Divácká popularita úspěšného filmu však byla pošlapána, když ji zneužila dvojice televizních zoufalek.

O vlastní zpodobnění Hvězdných válek se pokusila hvězda reality show Big Brother Angelique Morgan alias Frenchy, která na sebe v Los Angeles upozorňuje nejen svými chirurgicky vylepšenými ňadry a obličejem, ale i neustálým provokováním ve značně úsporných růžových bikinách.

Do růžového oblečku a masky, která měla připomínat jednoho z hrdinů Star Wars, se tato vyžilá čtyřicátnice oblékla v ulicích Beverly Hills, kde s téměř spadlým horním dílem plavek pózovala před fotografy a děsila kolemjdoucí.

Nebyla však jedinou pochybnou místní celebritou, jež úspěch Star Wars využila ve svůj prospěch. O smlouvu na roli v kvalitním filmu marně škemrala i skomírající herečka s pověstí neskutečné poběhlice Phoebe Price (51).

Známá nestyda však ani v bizarním kostýmu žádného režiséra nepřesvědčila a zatím marně čeká na životní roli. Ta ji celkem logicky neustále míjí, byť se na sebe snaží upozorňovat svlékáním a lascivními gesty. Bohužel ale nedostala ani nabídku z filmu pro dospělé publikum.

Reklama

Další články

Načítám